dimecres, 8 de juliol de 2015

Hem tornat!

Hola!!
Feia més d'un més que no publicava res, però tot per una bona causa, ja va néixer el Pau!
Va néixer l'1 de juny i per fi ens hem anat adaptant tots plegats.
A part de donar-vos la bona notícia també us vull ensenyar el què ja li he fet al Pau: una samarreteta i uns pantalonets.
El patró de la samarreta el vaig treure d'una que ja tenia, però la vaig engrandir una mica perquè el nen va sortir gran.


Hola!!
Hacía mas de un mes que no publicaba nada, pero todo por una buena causa, ya nació Pau!
Nació el 1 de junio, y ya nos vamos adaptando todos.
A parte de daros la buena noticia también os quiero enseñar lo que ya le he hecho: una camisetita y unos pantaloncitos.
El patrón de la camiseta lo saqué de una que ya tenia, pero la engrandecí un poco porque el niño salió grande.La tela aquesta va ser complicadota de cosir i, a sobre, la màquina m'anava saltant puntades....

La tela esta fue complicada de coser, y encima, la máquina iba saltando puntadas...Per darrere hi vaig posar tres snaps d'estrelles.

Por detrás puse tres snaps de estrellas.
I els pantalons, que són els Xiana de Mimaramundo. La tela era d'una camisa del meu xicot que ja no es posava. Aquí no es tira res!!

Y los pantalones, que son los Xiana de Mimaramundo. La tela era de una camisa de mi novio que ya no se ponía. Aquí no se tira nada!!I finalment us ensenyo una foto amb relleno, no es veu gaire bé, però costa fer fotos decents de moment.

Y finalmente os enseño una foto con relleno, no se ve muy bien, pero es difícil hacer fotos decentes de momento.Fins una altra!!!

Hasta otra!!

4 comentaris:

 1. Enhorabona per l'arribada del Pau, a casa nostra ha arribat un Marc! jijiji... justament avui m'he dedicat a fer entrades post naixement també!

  ResponElimina
 2. Gràcies!! I moltes felicitats també!!

  ResponElimina
 3. Enhorabuena guapa ;) por el nacimiento de tu bebé. A disfrutarlo que crecen muy rápido; (
  La ropita te quedó preciosa.
  Saludos

  ResponElimina