dissabte, 14 de gener de 2012

Sorteig!

Hola!!Primer de tot desitjar-vos que hagueu tingut unes bones festes. Jo totes les festes i aquesta primera setmana he estat molt liada, d'aquí que deixés el blog una mica abandonat. En breu us ensenyaré coses que vaig fent però que sembla que no s'acabin mai!! i una encara és un regal que havia d'haver donat pel caga tió! Sóc un desastre, i no se com m'ho faig que sempre ho deixo tot per última hora, i clar, llavors passa el que passa. Sort que era pel meu xicot i així també he tingut assessorament sobre com ho volia, jeje.


Hola!! Antes de todo desearos que hayais tenido unas buenas fiestas. Yo todas las fiestas i esta primera semana he estado muy liada, i en consecuencia he dejado el blog un poco abandonado. En breve os enseñaré cosas que voy haciendo pero que parece que no se terminan nunca!! i una aun és un regalo que tenia que haver dado pel caga tió! Soy un desastre, y no se como me lo hago que siempre lo dejo todo para el ultimo momento i claro, luego pasa lo que pasa. Suerte que era para mi chico y así tambien he conseguido asesoramiento sobre como lo queria, jeje.


Una altra cosa que us volia posar és que fan sorteig al http://maggicosvillage.blogspot.com/. Si voleu encara sou a temps d'apuntar-vos-hi.


Otra cosa que os queria poner és que hacen sorteo en  http://maggicosvillage.blogspot.com/. Si quereis apuntaros aun estais a tiempo.
Fins aviat!!!

Hasta pronto!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada